Hop til indhold
Lyt

Instruktionstimerne bliver varetaget af en fagperson på uddannelsesstedet. På videregående uddannelser bliver instruktionstimerne varetaget af en af styrelsens leverandører.

Formålet med instruktionstimerne er, at eleven eller den studerende bliver sat ind i IntoWords. Eleven eller den studerende og it-instruktøren kan i løbet af instruktionstimerne drøfte indstillingsmuligheder og strategier for at bruge IntoWords i hverdagen.

It-instruktøren vil instruere eleven eller den studerende i at anvende IntoWords på de platforme (pc, Mac, Chromebook eller mobile enheder), som er relevante for eleven eller den studerende.

Hvis det er relevant kan nogle af instruktionstimerne afholdes på SPS-hold. Det betyder, at instruktionen foregår på et hold med andre elever eller studerende, som også skal have instruktion i IntoWords. I enkelte tilfælde kan nogle af instruktionstimerne også afvikles i forbindelse med elevens almindelige undervisning.

Læs mere om SPS i undervisningen og på SPS-hold

Som supplement til instruktionstimerne giver styrelsen adgang til videovejledninger i læse-skriveteknologi for personer med ordblindhed gennem Ordlab.dk.

Læs om videovejledninger fra OrdLab

Sidst opdateret: 27. juni 2024