Hop til indhold
Lyt

Automatisk tildeling af IntoWords

Du kan søge om IntoWords med automatisk tildeling (gælder ikke videregående uddannelser). Vi bevilger automatisk 6 instruktionstimer og en rammebevilling til Nota sammen med IntoWords.

Læs om automatisk tildeling af IntoWords på spsu.dk

Bevilling af computer

Fremover bevilger vi IntoWords og computer separat og ikke som særlige it-startpakker. Hvis eleven eller den studerende ikke har adgang til en computer, skal du skrive i ansøgningen, at du ansøger om IntoWords og en computer.

Når vi har givet en bevilling på en computer, skal eleven eller den studerende selv installere IntoWords på computeren.

Når du søger om en computer, skal du vedhæfte en underskrevet it-blanket i SPS2005.

Find it-blanket på spsu.dk

Bevilling af Office-pakke

Vi bevilger kun Office-pakken (Word, Excel, PowerPoint og OneNote), hvis eleven eller den studerende ikke har adgang til Office-pakken via uddannelsesstedet.

Hvis eleven eller den studerende har behov for Office-pakken, skal du ansøge om en computer med Office-pakke. Atea installerer Office-pakken på computeren.

Når du søger om en computer med Office-pakken, skal du vedhæfte en underskrevet it-blanket i SPS2005, hvor du oplyser, at eleven eller den studerende ikke har adgang til Office-pakken via uddannelsesstedet. 

Find it-blanket på spsu.dk 

Bevilling af FineReader til lange videregående uddannelser

Fremover bevilger vi ikke automatisk FineReader til studerende på lange videregående uddannelser. Hvis den studerende har behov for FineReader, skal du ansøge om det. Du skal oplyse i ansøgningen, om du søger om FineReader til Windows eller til Mac-computer.