Hop til indhold
Lyt

Vi kan se, at nogle brugere logger på SPS2005 med deres private NemID. Det er ikke tilladt og fra den 1. november 2021, kan du kun logge på SPS2005 med digital medarbejdersignatur.

Hvis du har brugt din private NemID og skal logge på SPS2005 med din medarbejdersignatur for første gang, skal du bruge dit brugernavn til SPS2005 og en engangskode.

Du skal ringe til SU-drift på telefon 7231 9560 for at få en engangskode. Her kan du også få oplyst dit brugernavn til SPS2005, hvis du har glemt det.

Du skal bruge dit brugernavn og engangskoden, når du skal koble dit eksisterende brugernavn til SPS2005 sammen med din NemID–medarbejdersignatur.

Læs mere i vejledningen til login i SPS2005 med NemID-medarbejdersignatur (pdf)

Sådan får du en medarbejdersignatur

Hvis du ikke allerede har en digital medarbejdersignatur, er det uddannelsesstedets ansvar, at du får en. Du kan kontakte uddannelsesstedets NemID-administrator, som kan bestille en medarbejdersignatur til dig. Hvis dit uddannelsessted ikke har en NemID-administrator, kan du læse mere om NemID-medarbejdersignatur, og hvordan du kan få en medarbejdersignatur, på Nets hjemmeside.

Læs om NemID-medarbejdersignatur på medarbejdersignatur.dk