Hop til indhold
Lyt

I den nye version har STIL arbejdet med at forbedre adgangsstyringen for Ordblindetestvejledere, arbejdsgangene omkring testoprettelse og meget mere. Selve indholdet i testen og opgørelsen af testen er det samme, som brugerne kender i dag. Det er alene systemet omkring testen, der er blevet moderniseret.

Forbedret adgangsstyring

Når den nye version går i luften, skal du som ordblindetestvejleder logge på med NemLog-in. Det betyder, at du skal have et privilegie knyttet til din NemID medarbejdersignatur for at kunne logge på Ordblindetesten.

Hvordan kan du forberede dig?

Du kan forberede dig ved at bestille NemID medarbejdersignatur hos din organisations NemID administrator. Her skal du være opmærksom på, at dit CPR-nummer skal knyttes til din NemID medarbejdersignatur, og at du skal have privilegiet ”urn:dk:stil:ordblindetesten:vejleder”.

På nemlog-in.dk kan du tjekke, om du har en NemID medarbejdersignatur og bestille det nye privilegie

Derudover skal du oprettes som ”lærer” i Unilogin på alle de skoler og uddannelsesinstitutioner, hvor du har elever, som du skal teste. Den oplysning styrer, hvilke skoler du kan tilgå.

Bedre understøttelse af oprettelse af test for personer, der ikke har et Unilogin

STIL har bygget en ny funktion, som gør det muligt for en ordblindetestvejleder at booke en test for personer, der ikke har et Unilogin. De vil i stedet skulle logge på med deres NemID eller MitID.

Adgang til egne data

En testtager der er fyldt 15 år, kan få adgang til at se sit testresultat. For at få adgang til at se testresultatet skal testtageren logge på med NemLog-in. Testrapporten skal udleveres i print eller sendes elektronisk efter retningslinjer for sikker mail til forælder/værge, hvis testtageren er under 15 år. Tilbagemeldingen til testtager og forældre bør foregå mundtligt på et møde, hvor Ordblindetestrapportens resultater gennemgås og suppleres med testvejlederens faglige overvejelser og konklusioner, herunder information om opfølgning på testen.

Ordblindetesten skifter webadresse

Den nye webadresse er Ordblindetest.dk

Spørgsmål kan rettes til STIL support på tlf. 7021 2155 eller via skriftlig kontaktformular på jira.stil.dk