Hop til indhold
Lyt

Den 2. juli meldte vi ud, at samarbejdet med OrdblindeLab fortsætter de næste fire år.

Læs mere om ordningen med OrdblindeLab her

OrdblindeLab er nu overgået til en ny platform ved navn Ordlab. Du logger på Ordlab på samme måde, som du loggede på OrdblindeLab.

Du finder Ordlab her

Ny og forbedret platform

Ordlab er en ny og forbedret udgave af OrdblindeLab. På Ordlab finder du blandt andet nye og forbedrede søgefunktioner, som gør det lettere at finde frem til de relevante instruktionsvideoer.

Det er fortsat muligt at oprette spillelister og favoritter, hvilket er blevet fremhævet under ”vigtige funktioner” på siden.

Gratis online kurser i Ordlab

I forbindelse med overgangen til den nye platform, udbyder Ordlab tre gratis online kurser i løbet af november.

Læs mere om kurserne på Ordlab.dk

Ændringer i forbindelse med overgangen

Styrelsen har indgået aftale med OrdblindeLab/Ordlab om adgang til videovejledninger i læse-skriveteknologi for ordblinde elever og studerende. OrdblindeLab har hidtil stillet andre funktioner gratis til rådighed for uddannelsesinstitutioner under SPS-ordningen.

Du kan fortsat finde funktionerne på Ordlab, men fra 1. januar 2022 vil du kun få adgang til videovejledninger i læse-skriveteknologi under SPS-ordningen.

Hvis en uddannelsesinstitution ønsker adgang til andre funktioner på Ordlab end videovejledninger i læse-skriveteknologi, skal uddannelsesinstitutionen indgå en særskilt aftale med Ordlab. For yderligere information om dette, kan du tage kontakt til Ordlab på mail: administration@ordlab.dk.