Hop til indhold
Lyt

Elever og studerende, som ikke allerede har it-hjælpemidler i udlån, kan nu vælge mellem AppWriter Windows og CD-ORD til Windows.

Styrelsen kan tilbyde denne ordning, da vi har et stort genbrugslager af CD-ORD 10.

Sådan ansøger du om CD-ORD

Hvis du vil ansøge om CD-ORD, skal du blot skrive det i ansøgningen. Hvis det ikke fremgår af ansøgningen, om eleven eller den studerende ønsker AppWriter Windows eller CD-ORD, bevilger styrelsen AppWriter.

For elever på friskoler, efterskoler, FGU, ungdomsuddannelser og VEU er det muligt at ansøge om en programpakke med CD-ORD med automatisk tildeling.

Hvis eleven ønsker en it-startpakke med computer og CD-ORD, skal du oprette en manuel ansøgning.

Så længe lager haves

Styrelsen kan tilbyde elever og studerende at vælge mellem AppWriter Windows og CD-ORD, da vi har et stort genbrugslager af CD-ORD 10-licenser.

Ordningen er som udgangspunkt midlertidig og varer så længe lager haves.

CD-ORD opdateres ikke

CD-ORD 10 er den nyeste version af programmet på markedet. Det vil ikke være muligt at opgradere til en nyere version af CD-ORD, selv om der på et tidspunkt kommer opdateringer eller nyere versioner på markedet.

Vi ombytter fortsat ikke it-hjælpemidler

Valget mellem AppWriter Windows og CD-ORD til Windows gælder kun for elever og studerende, som ikke allerede har it-hjælpemidler i udlån.

Det er fortsat ikke muligt at ombytte it-hjælpemidler. De to programmer indeholder grundlæggende samme funktionalitet, og elever og studerende, som allerede har enten AppWriter eller CD-ORD, er dermed kompenseret for deres funktionsnedsættelse.