Hop til indhold
Lyt

Styrelsen har igangsat et projekt med brug af videovejledninger, som en del af den instruktion, der gives i forbindelse med bevilling af it-hjælpemidler til ordblinde. 

Videovejledningerne skal fungere som et supplement til den fysiske instruktion. Med videovejledningerne har støttemodtageren adgang til instruktion, når der er behov for det under hele uddannelsen. 

Derudover kan instruktører og undervisere også bruge videovejledningerne til at orientere sig i de bevilgede læse- og skriveprogrammer og opdatere sig på viden om programmerne for at understøtte støttemodtagerens brug af it-hjælpemidler. 

I forbindelse med, at der åbnes for adgangen til videovejledninger, bevilger vi fremover 6 instruktionstimer til alle ordblinde støttemodtagere. Dette gælder for alle de uddannelsesområder, hvor vi bevilger instruktionstimer. Hvis en støttemodtager har behov for yderligere instruktion, kan du søge om supplerende instruktionstimer. 

Videovejledningerne leveres af Ordblindelab og både støttemodtagere, instruktører og undervisere kan få adgang til videoerne. 

Vejledninger til, hvordan man får adgang til videovejledningerne kommer på spsu.dk snarest muligt. 

Læs om Ordblindelab på deres hjemmeside